Accountancy vacatures Alphen aan den Rijn

​Zoek je naar accountancy vacatures in Alphen aan den Rijn, dan heeft Lansigt ongetwijfeld een uitdagende functie voor jou! Wij werken met 150 ambitieuze professionals en willen de beste adviseur voor onze klanten in het mkb zijn. Hun ambitie aanjagen en dromen waarmaken. Daarom zijn we bij ons accountantskantoor in Alphen aan den Rijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, van startende tot ervaren aanjagers. Zoals jij. Heb je je AA-titel op zak, dan is dat helemaal mooi. Anders leiden we je ook graag op, bijvoorbeeld met ons traineeship accountancy. Alles wat je nodig hebt om vaktechnisch op niveau te blijven, vind je terug in onze Lansigt Academy. Voor jou liggen de mogelijkheden voor het oprapen. De vraag is vooral: hoe ver wil jij komen?

Hoe ver wil jij komen als Accountant?

Wij willen als accountantskantoor de middelmaat ontstijgen en het traditionele denken doorbreken. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf en onze medewerkers. Om ambities waar te maken, zoeken we de beste (Assistent) Accountants van Alphen aan den Rijn en omgeving om ons kantoor te versterken. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat. Wij bieden jou kansen om je te ontwikkelen en door te groeien, als mens én als professional.

Verschillende accountancy vacatures

Of je nu Accountant Administratieconsulent wilt worden of al een ervaren Relatiebeheerder bent, wij hebben diverse interessante accountancy vacatures voor jou. Je kunt bij ons aan de slag als Relatiebeheerder, ervaren Assistent Accountant of je loopbaan starten met ons traineeship. Staat de vacature van jouw dromen er niet tussen? Neem gewoon even contact met ons op. Wie weet kunnen we jouw ambitie en inzicht toch goed gebruiken in Alphen aan den Rijn.

Daarom word je Accountant bij Lansigt

Je vindt online nog meer accountancy vacatures. Maar waarom zou je nog verder zoeken als je weet wat wij je allemaal te bieden hebben? Je bent bij ons namelijk op de juiste plek voor:

  • Een uitdagende functie waarbij contact met de ondernemer centraal staat. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, waarmee je de klant écht kunt helpen zijn ambities waar te maken;
  • Een goede werk-privébalans. Aan vaste overwerkavonden doen we niet, dus geen koude pizza om 11 uur ’s avonds. Wel kun je thuiswerken en zijn de werktijden flexibel;
  • Je eigen ontwikkeling. Maak gebruik van onze Lansigt Academy en ontwikkel je als Accountant op de werkvloer én op persoonlijk vlak;
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden. Overtuig ons van jouw kunnen als (Assistent) Accountant en dan zijn er voldoende mogelijkheden binnen Lansigt om door te groeien;
  • Een prettige werkomgeving. Jouw toekomstige collega’s omschrijven ons als warm, betrokken, gezellig en toegankelijk. We werken hard, maar lachen ook hard.

Interesse in onze accountancy vacatures in Alphen aan den Rijn?

Zie jij een vacature voor Accountant die je aanspreekt? Of heb je vragen over bepaalde accountancy vacatures bij ons accountantskantoor in Alphen aan den Rijn? Laat het ons dan vooral weten. Je mag altijd direct contact opnemen met Rianne Louter (Recruiter) op 06-19116553. Staat er geen geschikte accountancy vacature bij? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel ons jouw ambities. Samen houden we ze springlevend.