Accountancy vacatures Gouda

Ben jij op zoek naar uitdagende accountancy vacatures in Gouda? Dan vind je bij Lansigt wat je zoekt. Bij ons ben je in de breedte werkzaam en sta je pal naast de ondernemer, zodat je hem of haar slim kan adviseren. Als Relatiebeheerder, maar ook al als Assistent Accountant. Wij willen onze klanten helpen hun ambitie aan te jagen. Tegelijk is er volop ruimte voor jouw ambities. Onder goede vaktechnische begeleiding en directe feedback mag jij laten zien wat je in huis hebt. Met als doel dat je snel in je werk excelleert. Ben jij die aanjager waar het vak om vraagt? Kijk snel welke vacature voor Accountant bij jou past!

Maak jouw ambities als Accountant waar

Wij vragen onze ondernemers continu: hoe ver wil je komen? Dat vragen we ook aan onze nieuwe (Assistent) Accountants. Wil je ver komen, dan kun je leren van en sparren met je toekomstige collega’s. Net als jij zijn ze gedreven en ambitieuze vakspecialisten. Scherp je talent en karakter aan op de werkvloer met onze Lansigt Academy. Zo haal jij het beste uit jezelf als Accountant in ons accountantskantoor in Gouda. En maak je ambitieuze dromen waar. Binnen no time groei je door, als professional én als mens. Reageer op onze vacature voor Accountant AA en laten we samen jouw ambities springlevend houden.

Van trainee naar Assistent Accountant tot professional

Volg je nog geen opleiding tot Accountant AA, maar ben je wel erg gemotiveerd? Dan is ons traineeship accountancy echt iets voor jou. Ook als je Assistent Accountant bent, kun je bij ons de fijne kneepjes van het vak leren. We leiden je graag op. En ben je al volwaardig Relatiebeheerder in bezit van je AA-titel? Dan werk je mee aan complexe cases, begeleid je jonge assistenten en denk je mee over de richting van jouw team. Kortom: ongeacht ervaringsniveau, wij bieden je volop uitdaging als je kiest voor een van onze accountancy vacatures in Gouda.

5 redenen om bij ons Accountant in Gouda te worden

Natuurlijk kun je ook reageren op een vacature voor Accountant bij een concurrent. Maar weet je dat zeker? Want wij bieden je net dat beetje meer waar je als (Assistent) Accountant mogelijk naar op zoek bent. Er zijn maar liefst 5 goede redenen om te kiezen voor Lansigt:

  1. Ben je een ervaren Accountant AA, dan geven wij je voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo zit je direct bij onze klanten aan tafel;
  2. Je krijgt alle ruimte om je als professional én als mens te ontwikkelen. Dat doe je met onze Lansigt Academy, een persoonlijk ontwikkeltraject op maat;
  3. Gaat alles goed? Dan hoef je niet te solliciteren op een vacature voor Accountant elders, maar groei je gewoon binnen Lansigt door. Dat heb je dan zeker verdiend;
  4. Een goede werk-privébalans staat bij ons voorop. Je hebt geen vaste overwerkavonden op ons accountantskantoor in Gouda, maar eet gewoon thuis. Ook kun je thuiswerken en heb je flexibele werktijden;
  5. Wanneer je ondernemers echt verder kunt helpen om hun ambities waar te maken, dan geeft dat veel voldoening. Bij ons krijg je die kans absoluut.

Zijn onze accountancy vacatures in Gouda iets voor jou?

Wij zoeken onder meer een Relatiebeheerder en ervaren Assistent Accountant in ons accountantskantoor in Gouda. Heb jij een functie gezien tussen onze accountancy vacatures in Gouda die past bij jouw ambities? Solliciteer dan snel, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Heb je vooraf nog vragen over een bepaalde vacature voor accountant? Neem dan contact op met Rianne Louter (Recruiter) op 06-19116553. En wil je graag bij ons werken, maar zie je geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. We houden er wel van als jij initiatief toont in het aanjagen van jouw ambities.