Transaction services

Ondernemers zijn voortdurend in beweging: ze zien groeikansen, willen fuseren of juist het stokje overdragen. Of wellicht zijn er financiële problemen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom onze klanten jou nodig hebben als expert op het gebied van Transaction Services. Jij begeleidt klanten waar nodig, bijvoorbeeld bij de verkoop of koop van een bedrijf. Het is een verantwoordelijk specialisme.

Durf jij dit avontuur aan?

Bij een overname of verkoop is het belangrijk de waarde van een bedrijf of organisatie vast te stellen. Een lastige opgave waar geen kant-en- klare formule voor is. Elke onderneming is immers uniek. Jij beschikt over de kennis, ervaring en deskundigheid om de waarde onafhankelijk vast te stellen. Samen met je collega’s kijk je hierbij niet alleen naar de cijfers, maar ook naar kwalitatieve aspecten als het businessmodel, de markt waarin de klant opereert en de kansen en bedreigingen voor het bedrijf.

Lansigt Transaction Services: Veel kennis van zaken

Ons ervaren corporate finance team van Lansigt Transaction Services heeft niet alleen kennis van zaken. Naast onze jarenlange ervaring in de controlepraktijk beschikken wij ook over expertise vanuit het bankwezen, wat een groot voordeel is bij onder andere financieringsaanvragen. Wij werken voor het MKB en het MKB+ segment in uiteenlopende sectoren, maar hebben specialistische kennis in de diervoederbranche, de logistieke sector, de grafische sector en productiebedrijven. Onze, en misschien wel jouw toekomstige, werkzaamheden omvatten onder meer:

  • Overnames;
  • Fusie;
  • Bedrijfsopvolging;
  • Overdracht binnen de familie;
  • Waardebepaling;
  • Financiering (zowel bancair als private equity);
  • Due Dilligence (boekenonderzoek).

Ben jij ons nieuwe teamlid Transaction Services?

Spreekt de dynamische wereld van ondernemers, fusies en overnames jou aan? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij zoeken! Neem contact met ons op om eens kennis te maken.

Bekijk vacatures