Samenstel vacatures

Ben jij een aanjager binnen de accountancy op zoek naar interessante en uitdagende samenstel vacatures? En wil jij je ontwikkelen als mens én als professional? Dan ben jij misschien de nieuwe aanwinst van een van de Teams Samenstel van Lansigt. Op onze drie locaties in Gouda, Alphen aan den Rijn en Barendrecht zijn we altijd op zoek naar ambitieuze professionals. Bekijk hieronder de vacatures samenstel en solliciteer direct!

Wat doe je als Assistent Samenstel of Relatiebeheerder Samenstel?

Meer dan jaarrekeningen samenstellen, als je het aan ons vraagt. Of je nu startend Assistent Samenstel of ervaren Relatiebeheerder Samenstel bent: bij Lansigt ben jij in de volle breedte werkzaam. Jij bent de adviseur die naast de ondernemer staat en hen slim adviseert, zowel zakelijk als privé. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, wat vraagt om inlevingsvermogen en een kritische blik. Zo help je jouw klanten hun doelen te realiseren en jaag je samen hun ambities aan. Terwijl er ook ruimte is voor die van jezelf.

Jouw ontwikkeling als samenstel accountant

Bij Lansigt krijg je altijd de kans om te laten zien wat je in huis hebt en je te blijven ontwikkelen, als professional én als mens. Als Assistent Samenstel kun je doorgroeien naar de functie van Relatiebeheerder Samenstel, maar ook als doorgewinterd Relatiebeheerder is er nog volop ruimte om te ontwikkelen. Wij zorgen voor vaktechnische begeleiding, directe feedback van je collega’s, en geven je toegang tot onze eigen Lansigt Academy, waarmee jij je karakter en talent op de werkvloer kunt aanscherpen. Zo blijft je werk interessant en kun jij continu nieuwe ambities aanjagen. Die van de klant én die van jezelf. Je levensweg binnen de samenstelpraktijk ziet er als volgt uit:

Meer over accountant worden >

Waarom een samenstel accountant vacature bij Lansigt?

Lansigt is een accountancy- en advieskantoor met drie locaties en dus ook drie Teams Samenstel. Hierin werken ambitieuze Beginnende én Gevorderde Assistenten Samenstel. Waarom zou jij hierbij willen werken? We geven je graag vijf goede redenen om (Assistent) Accountant op onze samenstelpraktijk te worden:

  1. Vrijheid en verantwoordelijkheid: je zit direct bij de klant aan tafel als allround adviseur. Snel schakelen, persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid kenmerken jou als Lansigt-accountant;
  2. Complex en divers klantenbestand: jouw klanten variëren van bedrijven binnen het mkb tot grote organisaties. En dat binnen een diversiteit aan branches. Dat maakt jouw werk constant afwisselend en interessant;
  3. Doorgroeimogelijkheden: jij mag verder denken dan je functie en laten zien wat je in je mars hebt. Ieder jaar bespreek je met je Teammanager Samenstel waarin jij je wilt verdiepen of verbreden – bijvoorbeeld in de vaktechniek, compliance of acquisitie. Er is vrijwel altijd ruimte voor een cursus of opleiding, zodat jij concrete stappen in je carrière kunt zetten;
  4. Goede werk-privébalans: overwerken is eerder uitzondering dan regel. Wij vinden het namelijk belangrijk om goed uit te rusten, lekker in je vel te zitten en tijd voor familie, vrienden en hobby’s te hebben. Daarom hebben we flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
  5. Gezellige en ontspannen sfeer: werken in de accountancy is serious business, maar we maken ook tijd voor een lolletje met elkaar en leuke uitjes. Denk aan een barbecue of etentje of gezellige borrel.
“De klant adviseren groeit uit tot een van de leukste dingen van het vak.” -Relatiebeheerder Teus Kok

Vind de samenstel vacature die bij jouw ambitie past

Wil jij ambities aanjagen als Assistent Samenstel of Relatiebeheerder? Bekijk dan snel onze actuele samenstel vacatures. Zie je niet direct een geschikte vacature, stuur ons dan een open sollicitatie of neem contact op met onze recruiter Rianne van Asselt via 06-45561016. Zij beantwoordt ook graag al jouw vragen over onze Assistent Accountant en Relatiebeheerder vacatures.