Accountancy vacatures Barendrecht

Zoek je accountancy vacatures in Barendrecht, dan zoek je Lansigt. En dat komt goed uit, want wij zijn altijd op zoek naar talentvolle, ondernemende accountants zoals jij. Of je nu net begint aan je carrière of je titel al jaren op zak hebt – wij hebben de vacatures in accountancy die bij jou passen. Bovendien ontwikkelen we jou altijd met onze eigen Lansigt Academy. Zodat we samen ambities kunnen blijven aanjagen. Die van onze klanten én die van jou.

Accountant vacatures bij een ambitieus kantoor

Bij Lansigt doen we waar we in geloven. We zijn dichtbij, ondernemend en energiek. Wij kijken liever vooruit dan achterom. Naar dromen en kansen. Naar uitdagingen en oplossingen. Met als doel groei en ontwikkeling aan te jagen. Want daar draait succesvol ondernemen om. Onze professionals staan naast de ondernemer als drijvende kracht en sparringpartner en geven goed advies op hoog niveau dankzij al onze specialismen. Ons accountantskantoor is ook al 75 jaar een betrouwbare werkgever met bijna 200 medewerkers op meerdere locaties. We hebben alles in huis om onze klanten, maar ook jou te helpen groeien als professional en als mens.

Accountancy vacatures in Barendrecht op elk niveau

Met zoveel ambities en specialismen zal het geen verrassing zijn dat we vacatures accountancy op elk niveau hebben. Sta je in de startblokken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan als Assistent Accountant? Of ben je al een doorgewinterd professional, op zoek naar een nieuwe werkplek als Accountant AA? Hoe dan ook: bij Lansigt zit je goed. Zelfs als je écht net begint: een traineeship samenstel is dan dé vliegende start voor jouw carrière.

Kies eens een andere functie in de accountancy

Accountancy is een veelzijdig vakgebied. Je kunt als accountant alle kanten op – niet alleen binnen samenstel richting Accountant AA. Er zijn nog talloze andere richtingen, vakgebieden en functies te vinden. Tenminste, niet overal – maar wel bij een veelzijdig en dynamisch accountantskantoor als Lansigt. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze audit vacatures in Barendrecht. En vind je zelfs hier niet precies dé vacature accountant van jouw dromen, dan stuur je toch gewoon een open sollicitatie? Wij zijn benieuwd naar jouw ambities.

Waarom accountant worden bij Lansigt?

Kom je bij ons werken als accountant in Barendrecht, dan is je carrière helemaal van jou. Jij bent een echte aanjager. Een out-of-the-box denker. Een ongebaande-paden-verkenner. Een vaart-erin-houder. Je weet dus heel goed wat je wilt in je carrière. Waarom zou jij voor Lansigt kiezen? Daar geven we je graag vijf goede redenen voor:

  • Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als (ervaren) Accountant AA ben jij geen nummertje, maar zit je direct bij de klant aan tafel.
  • Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen in de accountancy. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen, maar ook jurisprudentielunches en vaktechnische overleggen met gedreven collega’s in jouw team.
  • Werken in de accountancy is niet niks, zeker niet in het busy season. Bij Lansigt hangt gelukkig een ontspannen en gezellige sfeer. We werken hard, maar doen ook leuke dingen met elkaar.
  • Je kunt bij ons rekenen op een goede werk-privébalans met flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. Want wij weten dat jij je pas echt kunt ontplooien als je goed uitgerust bent en lekker in je vel zit.
  • Een persoonlijke felicitatie, een bos bloemen als je partner jarig is, samen jubilea en bijzondere gebeurtenissen vieren... Het gevoel van een familiebedrijf heerst nog steeds bij Lansigt. Het zijn de kleine dingen bijdragen aan een fijne sfeer en versterken het gevoel dat je bij één grote familie hoort.

Maak jouw ambities waar met onze accountancy vacatures

Voor welke vacature accountant ga jij? Bekijk alle accountancy vacatures in Barendrecht, Alphen aan den Rijn en Gouda en vind jouw nieuwe kans. Wie weet maak jij straks onderdeel uit van Team Samenstel. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Rianne van Asselt (Recruiter) via 06-45561016. We kijken ernaar uit samen met jou je ambities springlevend te houden.