Audit vacatures Barendrecht

Ben jij een talentvolle en ondernemende audit professional? Dan passen onze audit vacatures in Barendrecht perfect bij jou. Ons top 20-auditkantoor is namelijk altijd op zoek naar uitbreiding van ons ambitieuze Team Audit. Of je nu net komt kijken als Assistent Audit, al even aan de slag bent als (Junior) Controleleider of een doorgewinterde Registeraccountant met je RA-titel op zak bent. Hier krijg jij alle ruimte om ambities aan te jagen. Die van klanten én die van jezelf.

Bekijk direct vacatures

Samen ambities aanjagen in de audit

Dichtbij, ondernemend en energiek. Dat zijn de kernwaarden die ons accountancy- en advieskantoor karakteriseren. Wij kijken naar dromen en kansen, uitdagingen en oplossingen. Alles om groei en ontwikkeling aan te jagen – zowel voor onze klanten als onze medewerkers in Team Audit. Een team dat boordevol enthousiasme, ambitie en kennis zit. Iedereen bij Lansigt staat als drijvende kracht en sparringpartner naast de ondernemer en geeft advies op hoog niveau dankzij de gecombineerde kracht van onze specialismen. Niet voor niets zijn wij al 75 jaar een betrouwbare werkgever met bijna 200 medewerkers op meerdere locaties. Bij ons krijg je alles om te groeien als professional en als mens.

Audit vacatures in Barendrecht voor elk talent

Waar sta jij in je auditcarrière? Ongeacht op welk punt in je levensweg jij je bevindt, er is bij Lansigt zeker weten een auditor vacature voor jou te vinden. Misschien begin jij met een traineeship audit om de eerste stappen in je carrière te zetten. Of misschien heb jij al jaren ervaring en zoek je een nieuwe plek om je te ontplooien als Accountant RA. Val je ergens daartussenin, bijvoorbeeld Gevorderd Assistent Audit of Controleleider? Ook dan ben je bij ons van harte welkom jouw plek binnen de audit te veroveren.

Bovendien zijn er bij Lansigt talloze andere richtingen, vakgebieden en functies te vinden binnen de accountancy. Zie je niet jouw perfecte vacature audit, schroom dan niet om te kijken bij de accountancy vacatures in Barendrecht of een open sollicitatie te sturen. Laat ons jouw ambities weten en we houden ze samen springlevend.

Waarom een baan in de audit bij Lansigt?

Bij Lansigt werken niet zomaar accountants. Hier werken out-of-the-box-denkers. Ongebaande-paden-verkenners. Vaart-erin-houders. Echte aanjagers, vol talent en ambitie. Ben jij ook zo iemand, dan zit je dus goed bij ons accountantskantoor. Maar wat krijg je daarvoor terug? We sommen het op in vijf goede redenen:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij ons middelgrote kantoor zit jij bij klanten aan tafel en word je gewaardeerd voor je (gevraagde en ongevraagde) adviezen, kritische blik en persoonlijke aanpak.
  • De mogelijkheid om heel concrete vervolgstappen te zetten in je carrière en door te groeien. Bijvoorbeeld met een opleiding of cursus bij onze eigen Lansigt Academy. Samen kijken we hoe we jouw ambities waar kunnen maken.
  • Een ontspannen en gezellige sfeer waarin we samen hard werken én tijd maken voor de leuke dingen, zoals een gezellige borrel.
  • Een goede werk-privébalans met flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat jij de tijd hebt voor familie, vrienden en hobby’s en goed uitgerust jezelf kunt zijn.
  • Onze oorsprong als klein familiebedrijf merk je nog steeds. De kleine dingen, zoals persoonlijke felicitaties en het samen vieren van jubilea en bijzondere gebeurtenissen, versterken het gevoel dat je bij één grote familie hoort.

Ontdek jouw perfecte vacature auditor

Ben jij klaar om te groeien als mens en professional? Om jouw ambities aan te jagen, alsook die van je klanten? Bekijk dan direct al onze vacatures audit in Barendrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn en zet jouw nieuwe stap. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met recruiter Rianne Louter via tel. 06-19116553. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Team Audit.