Ben jij een afstuderende fiscaal student die zich afvraagt 'wat nu'? Ontdek waarom Lansigt een uitstekende eerste werkgever kan zijn voor jou!

Was jij een ambitieuze student? Een student die met smaak de colleges heeft gevolgd en zich met een zekere mate van grondigheid in de stof heeft verdiept? Dan ben jij vast een student die zich aan het einde van de studie afvraagt: ‘wat nu’? Deze student heeft behoefte aan verdieping en misschien niet direct aan versmalling. Uiteindelijk heeft deze student toch niet 20 vakken gevolgd om te constateren dat de helft voor niets was? Moeten kiezen is dan lastig.

Hoogwaardig en breed advies

Voor die student hebben wij een uitstekende omgeving. Een omgeving waar hoogwaardig én breed geadviseerd wordt. Zo’n student krijgt bij Lansigt de gelegenheid om zich te ontwikkelen op fiscaal en/of civiel juridisch gebied en, als de interesse verder reikt, ook op het vlak van business valuation. Dat is mede mogelijk omdat er in kleine teams wordt gewerkt. Met anderen (en hun vakuitoefening) kan worden meegeluisterd of meegedacht. De werkzaamheden op elk van de deelgebieden zijn van hoog niveau en stellen ons elke dag weer voor uitdagingen. Niets is routinewerk, zodat het leren elke dag doorgaat.

Nieuwsgierig naar nieuwe kennis

Onderdeel van ons Lansigt DNA is de kernwaarde ‘ondernemend’ wat mede nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis inhoudt. Dat betekent dat je als startende fiscalist bij ons de gelegenheid krijgt (en aangemoedigd wordt) om bij te leren en dat je collega’s continu bezig zijn met het verdiepen van kennis. De hoeveelheid aangereikte kennis is hierdoor diep, breed en uitbreidend. Om te voorkomen dat we door onze omvang te weinig kennis hebben, zijn er voor elk relevant vakgebied specialisten binnen telefoonafstand.

Heb jij het Lansigt DNA?

Al met al is Lansigt voor een afstuderende student of startende fiscalist een omgeving waar hij of zij de keuze tot specialisatie kan uitstellen tot een zelf gekozen geschikt moment. Het is dan ook niet vreemd dat we juist bij ons veel mensen hebben werken die dubbele studies hebben gedaan en beide studies ook in de praktijk brengen. Als jij jezelf terugziet in het aan het begin van deze blog geschetste profiel, neem dan contact op met onze Recruiter Rianne van Asselt of kijk bij onze vacatures!

Terug naar overzicht