Deze week kwamen vrijwel alle vrouwelijke collega's van Lansigt bijeen in Rotterdam, om samen na te denken over balans, energie en de eigen kwaliteiten. Een unieke bijeenkomst vol positieve energie!

Inspiratie, werkplezier en passie

Dinsdag 14 juni zijn de drie kantoorpanden ineens een stuk leger: vrijwel alle vrouwelijke collega's van Lansigt zijn dan te vinden bij de Lake House in Rotterdam. Een middag en avond met goed gezelschap en goed eten om te praten over het thema 'balans'. Het doel van de workshop, gegeven door Jolanda Nooteboom en Sara Vellenga, was om elkaar rondom het thema te ontmoeten, samen te leren en actief aan de slag te gaan. Centraal stonden daarbij onze kernwaarden en zo te zorgen voor inspiratie, werkplezier en passie.

Marjolein van Kluijve (Teammanager Secretariaat) vertelt: “Voor mij was het een inspirerende en verhelderende avond, persoonlijk leerde ik dat ik zelf veel invloed heb om meer in balans te zijn.”

Workshop 'Meesterlijk in balans'

De middag en avond waren verdeeld in twee rondes. Tijdens de eerste ronde was het doel vooral om inzicht te krijgen in hoe balans en disbalans ontstaat, hoe jouw speelveld eruitziet (werk en privé), waar het knelt en hoe je daarmee omgaat. De tweede ronde stond in het teken van de eigen knelpunten ‘lichter’ maken door gerichte keuzes. Hierbij hoorde een inspiratiebord met de onderwerpen: rust, passie, energie, identiteit en inspiratie.

Alberdien van Dalen (partner): “Iedereen moest voor 5 thema’s zijn eigen beleving invullen. Dit besprak je weer met andere teamgenoten, daardoor leerden we van elkaar.” 

Het was een interactief programma met afwisseling in inzicht, beweging en onderlinge dialoog. Na afloop nam iedereen zijn eigen inspiratiebord ‘Meesterlijk in balans’ mee naar huis, als blijvend dagelijkse herinnering en om tevens actief mee aan de slag te gaan.

Lekker eten in de zon

De avond was uiteraard niet compleet zonder een heerlijk walking diner op het zonnige terras van de Lake House. Het was een bijzondere ervaring om eens met alle dames van Lansigt bij elkaar te komen en andere gesprekken te voeren dan normaal. Dit gaf een gezellige en inspirerende avond!

Wil je meer weten over de workshop óf wil je eens sparren met een vrouwelijke collega binnen Lansigt? Laat je gegevens achter!

Terug naar overzicht