Fiscale vacatures Barendrecht

Zowel beginnende als ervaren aanjagers zitten voor fiscale vacatures in Barendrecht goed bij Lansigt. Voor onze vestiging in Barendrecht zoeken wij regelmatig junior én senior Fiscalisten en Belastingadviseurs die ons Team Fiscaal willen versterken. Zie jij het wel zitten om ambitieuze dromen waar te maken – zowel die van jezelf als die van de klant? En wil jij goede doorgroeimogelijkheden, een fijne werk-privébalans en een veelzijdige klantenportefeuille? Bekijk dan meteen welke interessante en uitdagende vacatures fiscaal wij voor je hebben openstaan.

Direct naar vacatures >

Vacatures fiscalist voor ambitieuze aanjagers

Lansigt is een accountancy- en advieskantoor dat verder kijkt dan puur accountancy. We geven onze klanten bijvoorbeeld ook advies op het gebied van belasting, pensioen, bedrijfsfinanciering en HR, om hen zo integrale oplossingen te bieden die bijdragen aan het waarmaken van hun ambities.

Als Belastingadviseur of Fiscalist buig jij je dan ook over de fiscale implicaties van de door Accountants samengestelde of gecontroleerde jaarrekeningen. Je bent een echte generalist, in plaats van specialist die zich maar op één gebied focust. Jouw takenpakket bevat alles van vennootschapsbelasting en vermogensplanning tot bedrijfsopvolging en fiscale checks. Vanuit je academische scholing beschik jij over de nodige kennis om dit soort uitdagingen aan te gaan. En natuurlijk barst je van de energie en het enthousiasme om aan de slag te gaan.

Waarom een vacature belastingadviseur bij Lansigt?

Vacatures fiscalist en belastingadviseur vind je op veel plekken. Wat is dan het voordeel van werken bij Lansigt in Barendrecht? Daar geven we je graag een paar goede redenen voor:

  1. Vrijheid en verantwoordelijkheid: wij vertrouwen jou de vrijheden en verantwoordelijkheden die bij je functie passen meteen toe. Je zit dan ook direct bij de klant aan tafel en bent hun vertrouwde adviseur;
  2. Doorgroeimogelijkheden: voor ons is het belangrijk dat jij tot je recht komt. Via onze eigen Lansigt Academy krijg jij daarom alle mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen als Fiscalist. Zoals cursussen en opleidingen, maar ook jurisprudentielunches en vaktechnische overleggen;
  3. Complex en divers klantenbestand: jouw eigen klantenportefeuille bestaat uit allerlei verschillende bedrijven, van mkb tot grote organisaties en in diverse branches. Zo blijft jouw werk interessant en afwisselend;
  4. Gezellige en ontspannen sfeer: bij Lansigt is er vrijwel altijd wel ruimte voor een geintje en een praatje. We werken samen hard, maar maken ook de tijd om samen leuke dingen te doen. Denk aan etentjes, barbecues en gezellige borrels;
  5. Jouw mening telt: wij nemen de academische scholing en expertise van onze Fiscalisten en Belastingadviseurs serieus. Zij mogen allemaal meedenken en -bepalen over de richting van het team. Zo houden we ook nog eens de kwaliteit van ons werk hoog.

Meer weten? Bekijk onze kernwaarden

Bekijk fiscale vacatures in Barendrecht

Heb jij wel oren naar een rol waarin jouw fiscale expertise tot z’n recht komt, bij een ambitieus accountancykantoor dat nog altijd als een familiebedrijf aanvoelt? Dan pas jij bij Lansigt. Ga direct naar al onze fiscale vacatures in Barendrecht en solliciteer naar jouw droombaan. Staat die er nu niet tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie of informeer naar de mogelijkheden bij recruiter Rianne van Asselt via 06-45561016. Samen houden wij jouw ambities springlevend.