Fiscale vacatures Ridderkerk

Wie op zoek is naar fiscale vacatures in Ridderkerk, komt vroeg of laat uit bij Lansigt. Wij zijn hét accountantskantoor in de regio, met bijna 200 ambitieuze medewerkers op drie verschillende vestigingen. Onze klanten en medewerkers laten uitstijgen boven de middenmoot, dat is waar wij voor gaan. Wij willen ambitie aanjagen. Om als bedrijf te groeien, hebben we diverse vacatures voor (Junior) Belastingadviseurs. Van ons krijg je een goede werk-privébalans en uitstekende doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Samen houden we ambities springlevend. Die van onze klanten én die van jou.

Voor Belastingadviseurs met ambitie

Bij Lansigt zien we de dingen anders. Wij zien de ondernemer en willen hem aanzetten zijn uitdaging te realiseren. Groei en ambitie aanjagen, op een verantwoorde manier. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. De blik gericht op die ene stip aan de horizon en niet bang om ongebaande paden te verkennen. Daarvoor zoeken we de allerbeste Belastingadviseurs van Ridderkerk en omgeving voor ons kantoor in Barendrecht. Ambitieuze aanjagers. Zoals jij.

Junior en senior fiscale vacatures

Kom je nog maar net kijken na je studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie? Dan is de vacature voor Junior Belastingadviseur iets voor jou. Ervaren academici begeleiden je en brengen je de fijne kneepjes van het vak bij. Al verder in je carrière? Ook dan zijn er vacatures als Belastingadviseur voor je. Eenmaal in dienst, ontdekken we samen jouw talent en houden we jouw ambitie samen springlevend. Zo zorgen we ervoor dat je ook over tien jaar nog steeds met plezier naar je werk in Ridderkerk gaat.

Daarom word je Fiscalist bij Lansigt

Jij hebt als Belastingadviseur aardig wat te bieden. Daar staat natuurlijk wel iets tegenover. Als je een van onze fiscale vacatures in Ridderkerk gaat vervullen, dan kun je rekenen op onder meer:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, zo zit je bij klanten aan tafel om ze gevraagd en ongevraagd advies te geven;
  • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Met onze Lansigt Academy ontwikkel jij je karakter en talent op de werkvloer. Gaat het goed, dan betaalt zich dat vanzelf uit in bijvoorbeeld een andere functie of meer verantwoordelijkheden;
  • Een goede werk-privébalans. Je hoeft bijvoorbeeld niet vast over te werken, maar kunt gewoon op bepaalde momenten thuiswerken;
  • Veel voldoening als je onze ondernemers met jouw advies als Fiscalist echt verder kunt helpen met hun bedrijf;
  • Meedenken over de ontwikkeling van ons team van Fiscalisten. Waar staan we nu en waar willen we heen? Denk gerust mee!

Spreken onze fiscale vacatures in Ridderkerk jou aan?

Ben jij die aanjager waar het vak om vraagt en wil je je aansluiten bij ons team in Barendrecht? Reageer dan op een vacature voor Fiscalist in Ridderkerk en omstreken. We zoeken trouwens ook nog collega’s in Gouda en Alphen aan den Rijn. Laten we eens vrijblijvend kennismaken! Je kunt alvast solliciteren op een van de openstaande vacatures. Of stuur een open sollicitatie. Neem je snel contact op? We zijn benieuwd naar jouw ambities.