Samen ambitie aanjagen

Het is onze missie om ambitie springlevend te houden. Jouw ambitie én die van onze klanten. Wij kijken liever vooruit dan achterom. Naar dromen en kansen. Naar uitdagingen en oplossingen. Met als doel groei en ontwikkeling aan te jagen. Want daar draait succesvol ondernemen om.

Dat kan alleen als we naast de ondernemer staan. Als drijvende kracht en sparringpartner. Met al onze specialismen geven we een goed advies op hoog niveau. Echt passend advies, omdat we graag van dichtbij meemaken wat er bij onze klanten speelt. Wij willen weten waar ze staan en begrijpen waar ze naartoe willen. Alleen zo kunnen we hen inspireren in hun ondernemerschap en worden ambitieuze dromen waargemaakt.

Dichtbij, Ondernemend en Energiek

Lansigt staat al 75 jaar voor kwaliteit. We werken met bijna 200 enthousiaste professionals vanaf 3 locaties in de Randstad (Alphen aan den Rijn, Gouda en Barendrecht). Bij ons vind je alle doorgroeimogelijkheden die je zoekt in een platte, familiaire organisatie. We staan altijd klaar voor elkaar en onze klanten.

Bij Lansigt doen we waar we in geloven. Onze DOE-waarden houden ons scherp. Of we nu intern aan een vraagstuk werken of extern bij een klant op locatie zijn. Wij zijn Dichtbij, Ondernemend en Energiek. Alles wat nodig is om samen ambitie aan te jagen. Wij vinden het belangrijk om deze waarden consistent uit te dragen, zodat iedereen weet waar we voor staan, hoe we met elkaar omgaan en wat ons verbindt.

Ben jij een echte aanjager?

Samen ambitie aanjagen. Dat is onze belofte, die we graag waarmaken met talentvolle, ondernemende professionals zoals jij. Jij weet hoe je mensen en processen in beweging zet en houdt. Jij bent een echte aanjager. Een out-of-the-box denker. Een ongebaande-paden-verkenner. Een vaart-erin-houder.

Jij maakt graag je eigen keuzes, want bij Lansigt is je carrière helemaal van jou. Ook als je breder denkt dan de gebaande paden. Je wilt niet alleen groeien als professional, maar ook als mens. Per slot van rekening werk je graag, maar leef je ook graag. In een vooruitstrevende organisatie als die van ons zijn er voor jou volop mogelijkheden.

Vertel ons wat je ambities zijn, samen houden we ze springlevend. DOE je mee?