Ga jij de verbinding met ons aan?

Het zijn vreemde tijden. We werken massaal vanuit huis. "Hebben we verbinding? Zie je mij?" Niet zelden klinken deze vragen door een woonkamer, werkkamer of zolderkamer. Bij Lansigt zoeken we die verbinding ook, maar dan wel een échte, oprechte binding. Verbinding is namelijk een begrip dat niet alleen in deze tijd, maar altijd betekenis heeft. Vind jij dat ook? Ga een verbinding met ons aan!

Wij zijn als groeiend kantoor altijd op zoek naar goede mensen. Maar, wat we nu echt nodig hebben, is een ervaren accountant met minimaal vijf jaar ervaring en bij voorkeur een titel op zak.

Als jij dat bent, kom je in aanmerking voor onder meer de volgende functies:

Past een andere functie beter bij jou? Bekijk dan de overige vacatures.

Wij zien jou

Verbinding. Het is een begrip dat - eigenlijk per toeval - uitstekend past bij het jaarthema van Lansigt in 2020: 'Ik zie jou.' Naar elkaar omkijken en voor de ander zorgen, zijn dan ook belangrijke onderwerpen voor iedereen die bij Lansigt werkt. Verbinding is een begrip dat niet alleen in deze tijd, maar altijd betekenis heeft. Omdat wij een accountantskantoor zijn met aandacht voor mensen. Wie zien jou, niet alleen nu, digitaal, maar ook écht, als mens.

Daarom krijg je bij Lansigt de ruimte om je continu te ontwikkelen. Daar helpen we je graag bij, aan de hand van bijvoorbeeld onze Lansigt Academy en de Levensweg, maar eigen initiatief is daarin minstens net zo belangrijk. 

Nieuwsgierig naar Lansigt? Dan zien we je snel - hopelijk in real life!