Naar lansigt.nl

Accountancy vacatures

Voor accountancy vacatures zit je goed bij Lansigt. Wij zijn een professioneel top20-auditkantoor met als doel samen met onze klanten de middelmaat te ontstijgen. We willen ondernemers grenzen laten verleggen en het beste uit zichzelf halen.

Meer tonen

Daarvoor zoeken we de allerbeste Belastingadviseurs, Controleleiders, Relatiebeheerders en Assistent Accountants. Heb jij heel wat in je mars en wil je verder in de accountancy? Bekijk dan snel onze vacatures in Gouda, Alphen aan den Rijn en Ridderkerk!

Hoe ver wil jij komen binnen de accountancy?

We vragen het onszelf en we vragen het onze ondernemers: hoe ver wil jij komen? Van jou verwachten we een kritische blik, ambitieuze instelling en de wil om jezelf te ontwikkelen. Aan dat laatste werken we graag mee door je cursussen en opleidingen binnen de accountancy aan te bieden. Ook met onze eigen Lansigt Academy ontwikkel jij jezelf op persoonlijk en professioneel vlak. Je haalt het beste uit jezelf, waardoor je doorgroeit naar een onze andere accountancy vacatures.

Team Audit, Fiscaal en Samenstel

Werken in de accountancy bij Lansigt betekent dat je in een van onze drie teams terechtkomt. Bij team Samenstel helpen Assistent Accountants en Relatiebeheerders met het opstellen van de jaarrekening en het efficiënt inrichten van de administratie. De controle op de jaarrekening doen de Audit Assistants en Controleleiders van team Audit. Dan is er nog team Fiscaal. Hier zorgen de Belastingadviseurs ervoor dat een klant zo min mogelijk belasting betaalt, alles binnen de wet- en regelgeving natuurlijk. Bij al onze accountancy vacatures staat duidelijk vermeld in je welk team je terechtkomt.

Vijf redenen om voor Lansigt te kiezen

Er zijn meerdere kantoren met accountancy vacatures. Waarom zou je dan voor Lansigt kiezen? Daarvoor geven we je graag vijf hele goede redenen. Wil je weten wat Lansigt je nog meer kan bieden? Vraag het ons gerust!

  1. Lansigt is een middelgroot kantoor in de accountancy, waardoor je meer vrijheid ervaart en meer verantwoordelijkheid zult krijgen. Bij ons ben je geen nummertje, maar zit je direct bij de klant aan tafel. Assistent Accountant Mathijs Remijn mocht na een paar maanden zelfs al naar het buitenland.
  2. Voor ons is het belangrijk dat jij tot je recht komt. Daarom helpen we je graag om jezelf verder te ontwikkelen in de accountancy. Je kunt hierbij denken aan opleidingen en cursussen, maar ook aan jurisprudentielunches en vaktechnisch overleg met gedreven collega’s in jouw team.
  3. Werken in de accountancy is niet niks, zeker niet als je denkt aan het busy season. Bij Lansigt hangt gelukkig een ontspannen en gezellige sfeer, waar ruimte is voor een geintje en praatje. Daardoor kunnen we hard werken, en ook leuke dingen doen met elkaar. Van een etentje tot barbecue en gezellige borrel: de sfeer is uitstekend!
  4. Een enkele keer overwerken hoort erbij. Toch is overwerken bij ons eerder uitzondering dan regel. Want je kunt je pas echt ontplooien als je goed uitgerust ben en lekker in je vel zit. Daar hoort tijd voor jezelf zeker bij. Je kunt bij ons rekenen op een goede werk-privébalans met flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
  5. Ook al zijn we nu met 130 werknemers, Lansigt was ooit een familiebedrijf en dat gevoel heerst nog steeds. Op je verjaardag krijg je een persoonlijke felicitatie van de directie. En is je partner jarig, dan krijg je een bos bloemen mee. Die kleine dingen dragen bij aan een fijne sfeer en versterken gevoel dat je bij één grote familie hoort.

Voor welke van onze accountancy vacatures ga jij?

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière in de accountancy? Wil jij jezelf verder ontwikkelen bij Lansigt? Kijk dan snel tussen onze accountancy vacatures. We helpen je graag op weg met een aantal tips voor je brief en cv. Staat de perfectie functie voor jou er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. Onze recruiter Saskia Seijsener kan je hier meer over vertellen. Je kunt haar bellen als je meer informatie wilt of vragen hebt over onze accountancy vacatures: 0172-750150 of 06-19116553.

Minder tonen

 

Accountant vacatures: