Naar lansigt.nl

Accountancy vacatures Alphen aan den Rijn

​Zoek je naar accountancy vacatures in Alphen aan den Rijn, dan heeft Lansigt ongetwijfeld een uitdagende functie voor jou! Wij zijn een professioneel top 20-auditkantoor waar je in de volle breedte werkzaam bent. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, van startend talent tot ervaren professionals! Heb je een titel als Registeraccountant (RA) of Accountant Administratieconsulent (AA) op zak, dan is dat helemaal mooi. Anders leiden we je ook graag op, bijvoorbeeld met ons traineeship accountancy wat een onderdeel is in de Lansigt Academy. Voor jou liggen de mogelijkheden voor het oprapen. Wij ondersteunen je waar nodig. De vraag is vooral: hoe ver wil jij komen?

Meer tonen

Hoe ver wil jij komen als Accountant?

Wij willen als accountantskantoor de middelmaat ontstijgen en het traditionele denken doorbreken. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf en onze medewerkers. Om ons doel te bereiken, zoeken we de beste (Assistent) Accountants van Alphen aan den Rijn en omgeving. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat. Wij bieden jou kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Grijp ze en kijk hoe ver je komt!

Verschillende accountancy vacatures

Of je nu Accountant Administratieconsulent wilt worden of een ervaren Registeraccountant bent, wij hebben diverse interessante accountancy vacatures voor jou. Je kunt bij ons aan de slag als Relatiebeheerder, Controleleider, Audit Assistant of Assistent Accountant bijvoorbeeld. Staat de vacature van jouw dromen er niet tussen? Neem dan toch contact met ons op. Wie weet kunnen we jouw vakkennis en ervaring toch goed gebruiken in Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk.

Daarom word je Accountant bij Lansigt

Je vindt online nog meer accountancy vacatures. Maar waarom zou je nog verder zoeken als je weet wat wij je allemaal te bieden hebben? Je bent bij ons namelijk op de juiste plek voor:

  • Een uitdagende functie waarbij contact met de ondernemer centraal staat. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, waarmee je de klant écht verder kunt helpen.
  • Een goede werk-privébalans. Aan vaste overwerkavonden doen we niet, dus geen koude pizza om 11 uur ’s avonds. Wel kun je thuiswerken en zijn de werktijden flexibel.
  • Je eigen ontwikkeling. Maak gebruik van onze Lansigt Academy en train je karakter en talent als Accountant op de werkvloer.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden. Overtuig ons van jouw kunnen als (Assistent) Accountant en dan zijn er voldoende mogelijkheden binnen Lansigt om door te groeien.
  • Een prettige werkomgeving. Jouw toekomstige collega’s omschrijven ons als warm, betrokken, gezellig en toegankelijk. We werken hard, maar lachen ook hard.

Interesse in onze accountancy vacatures in Alphen aan den Rijn?

Zie jij een vacature voor Accountant die je aanspreekt? Of heb je vragen over bepaalde accountancy vacatures in Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk? Laat het ons dan vooral weten. In de vacatures staat vaak meer informatie. Je mag natuurlijk ook contact opnemen met Saskia Seijsener (Recruiter) op 06-19116553 Staat er geen geschikte accountancy vacature bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. We horen heel graag van je!

Minder tonen