Fiscale vacatures Gouda

Zoek je naar fiscale vacatures in Gouda? Dan zit je hier goed, of liever gezegd uitstekend. Lansigt is namelijk een ambitieus accountantskantoor dat sterk inzet op fiscaal advies. Bij ons werken dan ook enthousiaste en ervaren Fiscalisten. Maar er is ook altijd ruimte voor Junior Belastingadviseurs. Wat je ervoor terugkrijgt?

Bijna 200 collega’s op 3 vestigingen (Gouda, Barendrecht en Alphen aan den Rijn) en 75 jaar aan ervaring. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een goede werksfeer en dito werk-privébalans. Opleiding- en ontwikkelprogramma's met onze eigen Lansigt Academy. Zodat jij kunt groeien, als mens en als professional. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder en kom samen met ons ambities aanjagen in Gouda!

Fiscale vacatures voor ambitieuze talenten

Aan onze ondernemers vragen wij: hoe ver wil je komen? Die vraag stellen we jou als onze nieuwe Belastingadviseur in Gouda ook. Wil je ver komen, dan leer je van en spar je met andere fiscalisten. Je collega’s zijn namelijk net als jij ambitieuze academici met een achtergrond in bijvoorbeeld Fiscaal Recht of Fiscale Economie. Scherp je talent en karakter aan op de werkvloer met onze Lansigt Academy. Grijp alle kansen om het beste uit jezelf te halen als Fiscalist en in no time groei je dan door binnen het team. Zo kom jij ver bij Lansigt.

Uitdaging voor ervaren Fiscalisten

Wij hebben voor iedereen fiscale vacatures in Gouda, ongeacht ervaringsniveau. Ben je al wat verder in je carrière, dan wil je niet alleen kunnen doorgroeien en jezelf ontwikkelen: je wilt ook een goede werk-privébalans. Geen vaste overwerkavonden, maar flexibele werktijden en thuiswerken! Bij ons in Gouda kan het. Sta je nog aan het begin van je carrière? Dan zoeken we jou als Junior Belastingadviseur. Leer bij ons het vak in de praktijk van ervaren en professionele collega’s. Zo maken we ambitieuze dromen waar. Die van jou, en die van onze klanten.

Waarom Belastingadviseur bij Lansigt?

Je kunt natuurlijk onze fiscale vacatures bekijken. Maar wat trekt jou over de streep om ook daadwerkelijk te reageren? Wij geven je vijf goede redenen om te komen werken bij Lansigt:

  1. Wij zetten een goede werk-privébalans voorop: werk bijvoorbeeld eens vaker thuis in plaats van op kantoor in Gouda;
  2. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We vertrouwen op jouw expertise als Fiscalist;
  3. Wie hard werkt, wordt ook beloond. Dat doen we door bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden aan te bieden. Of ontwikkel jezelf op persoonlijk én professioneel vlak;
  4. Met jouw kritische blik geef je onze ondernemers strategisch advies. Je helpt ze écht hun ambities aan te jagen;
  5. Ons team met Belastingadviseurs is volop in ontwikkeling. Aan jou de taak om mee te denken hierover.

Ben jij onze nieuwe Fiscalist?

Spreekt Lansigt jou aan en zie je een passende functie tussen onze fiscale vacatures in Gouda, accountantskantoor Alphen aan den Rijn of Barendrecht? Dan maken we graag eens vrijblijvend kennis met je. Solliciteer op een van de onderstaande functies, stuur ons een open sollicitatie of neem contact op met Rianne van Asselt via 06-45561016. Misschien ben jij wel onze nieuwe Belastingadviseur: de aanjager waar het vak om vraagt!