Accountancy vacatures Ridderkerk

Voor accountancy vacatures in Ridderkerk moet je bij Lansigt zijn. Wij zijn een professioneel en ambitieus advies- en accountancykantoor - en bovendien een top 20-auditkantoor - dat altijd op zoek is naar nieuw talent: van startende tot ervaren aanjagers. Dus of je nu een door de wol geverfde Registeraccountant bent of net komt kijken. Kies je voor ons, dan krijg je volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Ongeacht ervaringsniveau. Bijvoorbeeld met ons traineeship accountancy, een onderdeel van de Lansigt Academy. De kansen liggen voor het oprapen, je hoeft ze alleen maar te pakken. Ben jij klaar om je ambities als Accountant waar te maken?

Ontstijg je met ons de middelmaat?

Ons kantoor wil graag de middelmaat ontstijgen. Zo werken we voor onze klanten: ondernemers in het mkb. Maar we willen ook graag het beste uit onszelf en onze medewerkers halen. Daarom zoeken wij de beste (Assistent) Accountants van Ridderkerk en omgeving. En ben je eenmaal binnen, dan laten we je niet meer gaan. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat. Je blijft ontwikkelen als professional én als mens. Zodat jij ambities waar kunt blijven maken - van jezelf en van je klanten. Dat doen we door je verantwoordelijkheden en vrijheid te geven. Zo blijft je werk uitdagend en interessant.

Diverse accountancy vacatures in Ridderkerk

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière als Accountant Administratieconsulent of Registeraccountant? Wat je ook zoekt, wij hebben verschillende interessante accountancy vacatures voor jou. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als Relatiebeheerder, Assistent Audit, Controleleider of Assistent Accountant. Het kan zijn dat de vacature die perfect past bij jouw ambities er niet tussen staat. Laat het ons dan weten, zodat we kunnen kijken of er alsnog een passende functie voor jou is in Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk.

Als je Accountant wordt bij Lansigt

Online vind je veel accountancy vacatures. Maar wij bieden je net wat meer dan een ander kantoor. Als je Accountant in Ridderkerk wordt bij Lansigt, dan zorgen wij ervoor dat jij:

  • De nodige uitdagingen, vrijheden en verantwoordelijkheden krijgt. Je bent een professional en zo behandelen we jou ook als (Assistent) Accountant;
  • Een prima werk-privébalans hebt, waarbij je thuis kunt werken en flexibele werktijden hebt. Je hoeft dus niet vast over te werken in Ridderkerk;
  • Je talenten op de werkvloer kunt ontwikkelen. Dan doelen we niet alleen op je werkzaamheden, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling;
  • Mooie kansen krijgt om door te groeien binnen Lansigt. Als jij laat zien wat je als Accountant in huis hebt, dan kun je jezelf ontwikkelen en doorgroeien naar een andere functie
  • Gaat werken met een uitdagend en boeiend klantenportefeuille. Onze ondernemers in het mkb willen groeien en hebben ambitie. Aan jou de taak ze hierin te begeleiden.

Spreken onze accountancy vacatures jou aan?

Heb jij interesse in een vacature voor Accountant in Ridderkerk? Of heb je misschien vragen over een van onze accountancy vacatures in Ridderkerk, Gouda of Alphen aan den Rijn? Wij horen graag van je! Je vindt meer informatie in de vacatures, maar mag ook altijd contact met Rianne Louter (Recruiter)opnemen op 06-19116553. We helpen je graag. Zie je geen geschikte accountancy vacature, stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We kijken graag hoe we jouw ambities als (Assistent) Accountant samen springlevend kunnen houden!