Accountancy vacatures Ridderkerk

Kies eens een andere vacature als accountant in Ridderkerk en omstreken. Tussen de vacatures accountancy Ridderkerk van Lansigt in Barendrecht vindt iedere gedreven aanjager wel een passende functie. Of je nu net begint of je titel al op zak hebt: wij zoeken altijd ambitieuze startende én ervaren aanjagers. De kansen liggen voor het oprapen, je hoeft ze alleen maar te pakken. Ben jij klaar om je ambities als accountant waar te maken?

Uitdagende vacatures accountancy in Ridderkerk

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan of sta je pas in de startblokken van je carrière? Hoe dan ook, bij Lansigt vind je accountantsvacatures in Ridderkerk die bij jou passen. Of je nu een door de wol geverfde Registeraccountant met titel op zak bent of net komt kijken als Beginnend Assistent. Je krijgt volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, ongeacht ervaringsniveau. We zijn onder andere op zoek naar de volgende aanjagers:

Alles wat je nodig hebt om vaktechnisch op niveau te komen én blijven, vind je bovendien bij onze eigen Lansigt Academy. Van een traineeship tot een scala aan opleidingsactiviteiten. Zo mag jij altijd blijven groeien als professional en als mens.

Waarom een vacature bij ons accountantskantoor?

Ons professionele en ambitieuze advies- en accountancykantoor in Barendrecht wil graag de middelmaat ontstijgen en het traditionele denken doorbreken. Zo werken we voor onze klanten, maar we willen ook graag het beste uit onszelf en onze medewerkers halen. Ook jouw ambities willen we springlevend houden. Door je goede doorgroeimogelijkheden en kansen te bieden. Door je werk interessant en afwisselend te houden. En door samen hard te werken, maar ook minstens zo hard te lachen. Als je eenmaal onderdeel bent van ons team, ben je als het ware familie. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat.

Wat krijg je bij een baan als accountant bij Lansigt?

  • Uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid: je bent een professional en zo behandelen wij jou ook. Je mag direct bij klanten aan tafel zitten en wordt betrokken bij complexe vraagstukken;
  • Een goede werkprivébalans; zonder vaste overwerkavonden, mét flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat jij tijd hebt voor familie, vrienden en hobby’s;
  • Je talenten op de werkvloer kunnen ontwikkelen; op het gebied van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling. Dat doe je onder andere via de Lansigt Academy en begeleiding van je ervaren collega’s;
  • Mooie doorgroeikansen als professional en als mens: als jij laat zien wat je in huis hebt, geven wij je wat je verdient;
  • Een boeiende klantenportefeuille met ambitieuze (mkb-)ondernemers in allerlei verschillende branches, die jouw begeleiding vragen om hun dromen waar te maken.

Meer over ons MVO bij Lansigt

Spreken onze accountancy vacatures in Ridderkerk jou aan?

Heb jij wel oren naar werken bij een veelzijdig, uitdagend en ambitieus accountancykantoor in Barendrecht? Bekijk dan direct in alle vacatures accountancy in Ridderkerk en omstreken die wij nu open hebben staan en solliciteer direct. Heb je nog vragen, stel ze dan gerust aan recruiter Rianne Louter via 06-19116553. Droombaan niet gevonden? Stuur ons gewoon een open sollicitatie. We horen graag jouw ambities, zodat we ze samen springlevend kunnen houden.