Accountancy vacatures Ridderkerk

Voor accountancy vacatures in Ridderkerk en omgeving moet je bij Lansigt zijn. Wij zijn een professioneel en ambitieus advies- en accountancykantoor in Barendrecht dat altijd op zoek is naar nieuw talent: van startende aanjagers die net komen kijken tot door de wol geverfde Accountants AA. Kies je voor ons, dan blijf jij je ontwikkelen als professional én als mens – ongeacht ervaringsniveau. De kansen liggen voor het oprapen, je hoeft ze alleen maar te pakken. Ben jij klaar om je ambities als accountant waar te maken?

Ontstijg je de middelmaat als accountant?

Ons kantoor wil de middelmaat ontstijgen. Zo werken we voor onze klanten – ondernemers in het mkb – maar we willen ook het beste uit onszelf en onze medewerkers halen. Daarom zoeken wij de beste accountants van Ridderkerk en omgeving: ambitieuze professionals zoals jij. En ben je eenmaal binnen, dan laten we je niet meer gaan. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat. Bijvoorbeeld met een traineeship accountancy voor startende aanjagers, of . Beide zijn onderdeel van onze eigen Lansigt Academy. Zo blijft je werk altijd uitdagend en interessant en kun jij ambities blijven waarmaken. Die van jezelf en die van je klanten.

Diverse accountancy vacatures in Ridderkerk

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière als accountant binnen de samenstelpraktijk? Wat je ook zoekt, wij hebben verschillende interessante vacatures accountancy in regio Ridderkerk voor jou. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als Assistent Accountant, Gevorderd Assistent Accountant of Accountant AA. Trekt de controlepraktijk jou meer, neem dan eens een kijkje bij onze audit vacatures.

Staat de vacature die perfect past bij jouw ambities er dan nog steeds niet bij, laat het ons dan weten. Zodat we kunnen kijken of er alsnog een passende functie voor jou is in Alphen aan den Rijn, Gouda of Barendrecht.

Als je accountant wordt bij Lansigt...

...dan zorgen wij ervoor dat jij:

  • Uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je bent een professional en zo behandelen we jou ook;
  • Een prima werk-privébalans hebt, waarbij je thuis kunt werken en flexibele werktijden hebt. Je hoeft dus niet vast over te werken;
  • Je talenten op de werkvloer kunt ontwikkelen en door kunt groeien, in je werkzaamheden én op persoonlijk vlak – als jij laat zien wat je in huis hebt als accountant, krijg jij mooie kansen;
  • Gaat werken met een veelzijdig en boeiend klantenportefeuille, vol ondernemers in het mkb die ambitie hebben en willen groeien. Aan jou de taak ze hierin te begeleiden.
  • Terechtkomt bij een werkgever die betrokken is bij mens, milieu en maatschappij. Wij zetten ons graag in om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Spreken onze vacatures accountancy jou aan?

Heb jij wel oren naar werken bij een veelzijdig, uitdagend en ambitieus accountancykantoor in Barendrecht? Bekijk dan direct onze accountancy vacatures in Ridderkerk en omstreken en solliciteer direct. Voor meer informatie mag je altijd contact met recruiter Rianne Louter opnemen via 06-19116553. En zie je nu geen geschikte accountancy vacature, stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We kijken graag hoe we jouw ambities als accountant samen springlevend kunnen houden.

Naar vacatures