Fiscale vacatures

Voor uitdagende en interessante fiscale vacatures moet je bij Lansigt zijn. Met regelmatig zijn we op zoek naar Belastingadviseurs met een academische achtergrond. Heb jij de drive om optimaal te adviseren? En voer je als Fiscalist niet alleen opdrachten uit, maar ga je hier ook actief naar op zoek?

Dan pas jij bij ons team Fiscaal. We vragen nogal wat van je, maar hebben ook veel te bieden. Zo zorgen wij voor doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, en een goede werk-privébalans.

Ontwikkel jezelf als Belastingadviseur

Ons team Fiscaal richt zich op de fiscale implicaties van de door Accountants samengestelde of gecontroleerde jaarrekeningen. Je krijgt hierbij voldoende ondersteuning van andere Fiscalisten, jouw collega’s. Ook hebben we regelmatig vaktechnisch overleg en zijn er jurisprudentielunches voor team Fiscaal. Daarnaast kun je als Belastingadviseur, net als iedereen bij Lansigt, gebruikmaken van onze Lansigt Academy. Zo ontwikkel jij je talent en karakter op de werkvloer, waardoor je een nog betere Belastingadviseur wordt.

Wij zijn altijd op zoek naar goede Fiscalisten

Met regelmaat hebben we fiscale vacatures, waarbij we op zoek zijn naar Belastingadviseurs met passie voor hun vak. Je adviseert klanten op een breed fiscaal vlak. Waar je bij andere kantoren vaak specialist bent, ben je bij ons generalist. Van vennootschapsbelasting en vermogensplanning tot fiscale checks en bedrijfsopvolging: je hebt dus nogal wat kennis nodig, al spijkeren we je ook graag nog even bij. We zoeken dus de beste Fiscalisten voor onze vestigingen in Gouda, Ridderkerk en Alphen aan den Rijn.

Waarom team Fiscaal bij Lansigt? Daarom!

Als Belastingadviseur kom je genoeg fiscale vacatures tegen. Waarom zou je dan van alle kantoren voor Lansigt kiezen? Wij geven je vijf goede redenen om Fiscalist bij ons te worden:

  1. Lansigt is een middelgroot kantoor, wat betekent dat je geen nummer of klein schakeltje in het geheel bent. Je krijgt direct de vrijheid en verantwoordelijkheden die bij je functie passen. Al zit je met klanten aan tafel met wie je persoonlijk contact hebt.
  2. Wij geloven dat je jezelf pas kunt ontplooien als je lekker in je vel zit. Daar hoort een uitdagende baan bij, maar ook voldoende tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede werk-privébalans vinden we heel belangrijk. Vaste overwerkavonden zijn er niet, wel flexibele werktijden en de ruimte om deels thuis te werken.
  3. Ontwikkel jezelf
  4. Als Belastingadviseur zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen jouw team Fiscaal. Wil je bijvoorbeeld graag promoveren op een bepaald vlak, dan is daar zeker ruimte voor. Of groei door als senior Fiscalist, waarbij je een vaste sparringpartner bent voor onze partner en Team Manager.
  5. Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, werken enkel academici in team Fiscaal. Dat zijn betrokken en enthousiaste collega’s, die graag meedenken. We nodigen jou ook uit om mee te denken over richting van ons team. Jouw visie als Fiscalist vinden we heel belangrijk.

Zijn onze fiscale vacatures iets voor jou?

Wil je graag deel uitmaken van team Fiscaal en jezelf als Belastingadviseur ontwikkelen bij ons? Bekijk dan snel onze actuele fiscale vacatures. Vergroot je kansen en bekijk ons blog met tips voor je brief en cv. Ontdek ook onze andere vacatures bij team Samenstel en Audit. Of stuur ons een open sollicitatie als de baan die jij zoekt er niet tussen staat. Voor vragen of meer informatie kunt je contact opnemen met onze recruiter Saskia Seijsener via 0172-750150 of 06-19116553. Zij vertelt je graag meer over onze fiscale vacatures.